• Pappa Larsen

  1

  Første dag i permisjon

  • Publisert 27.04.2015 klokka 20:17
  • Kategori: Hverdag

  Hallo på do!

  Da var første dag i permisjonen snart over. Må si det gikk overraskende bra! 

  Dagen startet kl. 07:30 med at Emil begynte å klore/sparke meg på brystet. Det dumme er at jeg ikke hadde klippet tåneglene hans på noen dager, så det var ikke noe særlig behagelig å våkne med kloremerker på brystet, men men - MY BAD! 

  Jaja, jeg våknet til og tenkte at jeg måtte reise meg ut av sengen for å varme noe melk, samt å skifte bleie. Bleien var ikke noe "Shang hai surprise", så den gikk fort unna! Etter frokost, kos og lek begynte Emil å bli trøtt, så jeg la han nedpå igjen. Her var jeg så smart at jeg grep sjangsen til å ta noen minutter på puten jeg også. Eller, noen få sekund... Jeg hadde akkuratt fått sovnet i det Emil tenkte han ville stå opp igjen! På´n igjen - mat, kos og lek (trodde jeg). 

  Denne gang ville Emil teste grensene mine. Se hvor han har meg. Så han slo seg vrang uansett hva jeg prøvde. Maten gikk ikke fort nok, leken var for kjedelig, kos var ikke akseptabelt, bleieskift gjorde ingen forkjell på humøret og alt var galt! Jeg fikk matet han og skiftet bleie, og bestemte meg for å gå en liten tur i finværet. Han roet seg heldigvis etterhvert. Vi gikk en tur på en god time, som inkluderte et besøk på frisørsalongen til mamma´n til Emil. 

  Da vi kom hjem igjen, ble Emil ganske trøtt og sliten. Vi lekte en liten stund før han bestemte seg for å prompe litt. Jeg tenkte at nå måtte jeg finne frem munnbindet igjen og manne meg opp. Prompene kom på rekke og rad. Shit, dette blir bæsj-oppover-ryggen bleie, tenkte jeg! Men neida, Emil skulle nok bare sjekke reaksjonen på pappa. NO POOP!

  Nå på kveldingen fikk Emil mye kos av mamma, slik at jeg fikk slappe litt av. Jeg fikk laget meg en ny header til bloggen, og endret litt på designet. What do you think?

  Alt i alt vil jeg si dagen var ganske varierende. Dette blir noen fine to og en halv måneder! :)

  Én kommentar

  Camilla Suzanne

  27.04.2015 kl.23:39

  koseligt at du har fått deg blogg, du e flinke.Nyt pappatiden 😁 klem

  Skriv en ny kommentar

  hits