• Pappa Larsen

  1

  Lampe, bæsj og gåtur

  • Publisert 03.05.2015 klokka 20:56
  • Kategori: Hverdag

  ...beskriver dagen i dag.

  Linn fikk fullført den legendariske lampen i dag, og vi begge ble fornøyd med resultatet! Det er ganske tøft hvor enkelt ting kan være, men alikevell bli så stilig. Poster med et par bilder slik jeg lovde! Og det er bare å spøre om dere lurer på noe, Linn svarer :)
  I dag som alle andre dager, måtte Emil på bimmelom. Pappa tenkte å trå til, for å kanskje bli vant til lukten en dag! Mamma satt i stuen mens pappa bar den tunge bleia som satt på Emil. Jeg kan trygt si at Emil føltes noen kilo tyngre med den bleia på! "Jaja, dette har jeg gjort før, dette går fint". Jeg gikk inn på rommet til Emil, hvor stellebordet stod, og gjorde klar en ny bleie og våtservietter. Jeg åpnet først den ene "borrelåsen", og så den andre. Deeer kom lukten av sirkulert natur! Jeg måtte gjøre noe kreativt for å ikke brekke meg, i verste fall spy. Halsbuffen var et godt alternativ! Nå var jeg "safe". Bleie av, vaske rompe, på med ny bleie... eller, nei - av med bodyen som hadde sine fine spor av bimmelom oppover ryggen, vaske rygg og så rett i badestampen. Emil hadde ikke noe i mot dette. Ingenting er bedre enn et varmt bad med bobler og badeand!

  Jeg ble møtt av latter da Linn kom i døren! Dette kan jeg ikke forstå!

  Vi har også hatt en fin trilletur i dag. Gikk ned til Vikevåg, så til Prestevåg, en flott badeplass! Linn fikk til og med fikset noen blomster som piffet opp stemningen på spisebordet! Ser for meg mange gode stunder når sommeren er ankommet øya! Grilling, bading og ballspill med kidden, det er en flott tid vi går i mot!

   Badeplassen i Prestevåg.  "Ut på tur, aldri sur".

  "HÆH!? Kommer du Linn?".

  Litt kos er alltid viktig!

  Én kommentar

  Amalie

  03.05.2015 kl.21:09

  Utrolig kreativt med lampen! Fine bilder :-)

  Skriv en ny kommentar

  hits