• Pappa Larsen

  0

  Ferieplaner i boks?

  • Publisert 05.05.2015 klokka 11:50
  • Kategori: Ferie

  Sommeren nærmer seg med stomskritt og man burde begynne å planlegge, eller man burde egentlig bestilt reise for lenge siden. Vi har iallefall èn av planene klare - Emil skal oppleve syden for første gang i september! Destinasjonen er Tyrkia, nærmere Alanya. Vi skal nemlig feriere med familien til Linn, noe som blir spennende! 

  Èn uke i paradis! Skal bli morsomt å se hvordan Emil vil reagere på å oppholde seg i et så annerledes land. Varmen, folkene, matlukten, bading rett i sjøen... 

  Må si det er noe helt annet å forberede en sydentur med småen, enn bare meg og fruen! Nok babymat, heldekkende UV-drakt, solbriller (noen som kan for en gang skyld aksepterer å ha på!), bleier?, babysolkrem, babyditt - babydatt! Jeg må nok sette meg ned å skrive en lang og utfyllende pakkliste for vår kjære charterbaby!


  Badehette må man vel også ha? Ingen drar mer damer enn Emil i badehette!


  En "raskere" gutt enn dette skal man lete lenge etter!

  Uansett, det blir nok en spennende uke som står foran oss! Det kjipeste er vel at det er såpass lenge til! En mer reisesyk pappa enn meg, skal man lete lenge etter! 137 dager skal jeg nå klare å holde ut! Det er jo bare litt over halvparten av alderen til Emil! Og tiden fra fødestua til nå, har fløyet i rekordfart!

  > Har du noen tips for "what to do, and what not to do" på sydenferie med små barn? 

   

  > Pappa Larsen´s Facebookside <

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits