• Pappa Larsen

  0

  Vårt hemmelige språk

  • Publisert 06.05.2015 klokka 12:50
  • Kategori: Øyeblikk

  Jeg og Emil har utviklet vårt eget hemmelige språk. Det er tydelig at Emil har mye å fortelle pappa rett før leggetid, eller at det er noe han fortelle midt på natta. Dette skjer kun når vi har øyenkontakt, og når mamma ikke ser direkte på oss. Skikkelig gutteprat!

  Det er ikke alltid like lett å tolke ordene, fordi det som regel kun er forkjellige toner med mumling som kommer ut. Men pappa liker å late som om alt blir forstått, og etterligner "ordene". Dette setter Emil stor pris på, og viser dette med smil og en ny setning med ord. Vi kan snakke lenge sammen før han finner ut at samtalen ble kjedelig og til slutt sovner igjen. 

  Må si det er herlig når man føler at man kommunserer med barnet, på en rar måte selvfølgelig. Jeg føler at dette bringer oss nærmere hverandre. Spesielt når Emil setter ekstra stor pris på det jeg "sier", og omfavner meg sammen med et stort smil! Hvis jeg ser at Emil begynner å bli trøtt av samtalen vår, begynner jeg å stryke han langsomt nedover nesen og opp mot øyenbryna, da kommer ordene "godt, godt, godt". Dette er noe han tydeligvis setter stor pris på. Herlig det der!


  Typisk hvordan det ser ut etter en lang og interessant samtale! 

  Pappa Larsen´s facebookside

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits