• Pappa Larsen

  0

  Klam fuge!

  • Publisert 07.05.2015 klokka 22:48
  • Kategori: 17. mai
  Det er mange forskjellige meninger om hva som er finest, den flotte tradisjonelle bunaden, eller den stive og elegante dressen! Jeg personlig er mest glad i dressen, fordi jeg har gått i dress siden jeg var liten, og på den tiden syntes jeg at guttebunad var kleint og teit! En annen flott fordel med dressen er at den er 10 ganger billigere enn en bunad! Her også, man betaler jo selvfølgelig for kvalitet, og ikke minst for at bunaden er sydd for hånd!
  Den dag i dag har jeg et helt annet syn på guttebunaden. Jeg har tydeligvis forandret meg en god del, for nå kunne jeg godt tenkt meg en bunad! Det eneste som er litt trist nå, er at jeg må kjøpe den selv, huff huff... Med mindre jeg velger å "dekonfirmere" meg, for så å konfirmere meg på ny og kreve en flunka ny bunad av mams og paps! Men så frekk kan jeg rett og slett ikke være, takket være min flotte oppdragelse!
  En annen ting jeg kunne tenkt meg er en kilt! Det er noe jeg synes er utrolig kult, samtidig som den skiller seg ut i mengden. Da får nok ikke fruen problemer med å finne meg når jeg har forsvunnet i pølsekøen på 17.mai. Da kunne vi mannfolk ikke klaget på "klam fuge" og "må rette på BHen (balleholderen)", men tenk den friskheten! Stiller man seg bevisst over et kumlokk samt i nærheten av pølseboden, kan man se på 17. mai-tog hele dagen, mat og drikke inn - mat og drikke ut. No one will ever notice!
  Jaja, hensikten med innlegget var egentlig å vise den flotte bunaden kidden har fått av farmor og farfar:

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits