• Pappa Larsen

  0

  Mass destruction and pushing boundaries

  • Publisert 09.05.2015 klokka 13:10
  • Kategori: Hverdag

  Ja, nå er Emil kommet i den fine alderen hvor han vil rive ned alt som kan rives ned, og ikke bry seg i hva pappa sier. Det gikk ikke lange tiden før han besteme seg for å overse et nei fra pappa. Smart er han også, først legger han seg midt på gulvet for å observere hvor han skal begynne masseødeleggelsen, så kryper han, eller... Han bruker en metode kalt "military crawling" - stay low and quiet! For så å slå til! Jeg kan høre tankene hans, hva skjer hvis jeg drar i denne lamellen her, hvorfor ikke prøve å gå opp på kne, for så å dra bort alt som ligger under stuebordet, papirduk? BREAK IT, bleiepakke? la meg rive ut alle, for så å "telle" dem! Ødeleggelsene er mange! 

  Jeg husker godt at jeg gledet meg til Emil begynte å krype/krabbe/slepe seg bortover gulvet, om jeg angrer gleden vet jeg ikke, men jeg vet at Emil lykkes med å slite ut pappa. Det dumme er at Emil har "arvet" staheten min! Vi gir ikke opp - Han SKAL fullføre det han begynte på, prøve å ødelegge lamellene. Pappa SKAL bære han bort i lekekroken hver gang, selvom han drar seg bortover mot lamellene igjen! Dette kan regnes som en form for trim. Jeg får tenke at jeg oppgraderer pappakroppen! 

  Les innlegget "Pappakroppen" HER!

  Nå gleder jeg meg til Emil lærer seg å gå. Hvorfor vet jeg ikke, for jeg vet at han kommer til å utforske stua enda mer, for så å komme seg raskere bort fra fienden, nemlig pappa! Vi har en liten intern øvelse om krigsføring. Han lærer seg nye teknikker, mens pappa henger etter. Det er godt vi har en god del fredskos mellom øvelsene. Det ligger en spennende tid fremfor oss! 


  It´s on! #friendlywar


  Ikke glem å stikke innom facebooksiden min! Du finner den HER!


  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits