• Pappa Larsen

  0

  For å rydde, må man drepe!

  • Publisert 10.05.2015 klokka 22:01
  • Kategori: Hverdag

  Etter fire måneder i den nye leiligheten er endelig The Masters ryddet! 

  Det startet egentlig med at vi stuet alt av esker og vet-ikke-hvor-den-skal-stå-ting inn der, gjemt bort for besøkende! Dagene, ukene og tydeligvis månedene gikk før vi virkelig tok tak. En annen stor grunn for at vi ikke tok tak før nå, er at det bor andre skapninger der inne... Man måtte liksom ta hensyn! Når vi ville vaske og rydde rommet, stod de andre i veien! Vi fikk ikke komme til... Men i dag! I dag SKULLE vi trenge oss innpå, og gjøre The Masters til et hyggeligere rom. 

  Det tok en stund før jeg og fruen kom til enighet til å innvandere rommet! Det er jo relativt frekt å trenge oss på andres privatliv. De andre brydde seg jo ikke. Aldri ryddet de, de gjorde det bare verre. De lå bare der. De HELSIKKES hybelkaninene! Verdens verste skapninger!

  Etter mye om og men, tok vi frem hybelkaninkverna og sugde alle opp! De var rett og slett ikke til å leve med! Støvsugeren er en fin ting!

  Nå som "leieboerne" er borte, har jeg lært at jeg aldri skal ta i mot fluffy leieboere igjen! Nok er nok...  Litt skryt under bokhylla er lov! Bokhylla er ikke en prioritet, og er derfor ikke blitt ryddet!

  Er ikke mye military sengestrekk her i gården! Den strekken la jeg fra meg i leiren!  Viktig å vise hva The Masters står for!

   

  Har du husket å sjekke ut facebooksiden min? Ikke? Trykk HER da!

  /Hybelkaninmorderen!

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits