• Pappa Larsen

  1

  Halsbuff er multifunksjonell

  • Publisert 13.05.2015 klokka 15:34
  • Kategori: Hverdag

  Må bare få starte med å si at jeg er blitt en mester i bæsjebleier! Jeg bruker fortsatt halsbuffen, men jeg skylder på at Emil synes det er morsomt når pappa "kler seg ut". Men det gjør han faktisk også! Første gang jeg brukte halsbuffen var han veldig skeptisk og kanskje litt småredd, derfor brukte jeg mye av tiden i begynnelsen til å ta den av og på mens jeg lagte noen rare lyder. Slik at Emil kunne se at det faktisk VAR pappa som var bak "masken".

  Jeg hører stadig "har du begynt med det allerede nå?" Hva da tenker jeg... Stæsjet som er innpakket i rumpepakken skal visst lukte verre med tiden sies det. Da sliter pappa! Jeg merker at det er så vidt halsbuffen tar lukten, jeg må kanskje begynne å tenke på andre metoder, gassmaske? Uff nei, jeg kommer til å skremme vettet av stakkars lille Emil som må slite med pappa´s ekstreme luktesans!

  Jaja, jeg liker å ta en dag om gangen! Halsbuffen funker foreløpig.

  En annen ting Emil har blitt veldig oppmerksom på når pappa skifter bleie, er at han har funnet ut at det finnes noe "der nede". Det er noe å ta tak i! "Hva kan dette være?" Og det synes veldig godt at han liker å utforske! Og dette gjør det vanskeligere for pappa å ta på bleien, hånda er liksom i veien!

  Han skal heller aldri ligge i ro lengre. Vrir seg fra side til side, slik at pappa må slite litt med å få på bleien. Ingenting er morsommere enn å tulle med pappa! Emil har også utviklet sin egen bleiedans, "Grip tak i stanga, vri til høyre, slipp taket av slangen og vri til venstre - repeat". Noen ganger liker han å improvisere og "slukker brannen som brenner på pappa". BÆBU BÆBU!  Gjerne sjekk ut facebooksiden til bleiemesteren HER!  

  Én kommentar

  Lammelåret

  13.05.2015 kl.19:50

  Haha.. klart han må slukke brannen før det tar helt av!

  Skriv en ny kommentar

  hits