• Pappa Larsen

  0

  Bergen og Leos

  • Publisert 15.05.2015 klokka 23:10
  • Kategori: Lek og moro

  Da har vi havnet i Bergen, hos Bessen, mormor, onkelen, kusinen og tantene til Emil! I dag har vi storkost oss med lek og moro på Leos lekeland. Vi ankom Bergen i går og turen gikk utrolig fint! Emil har ingenting i mot å reise i 4 timer med buss og ferge. Han sovnet faktisk mellom fergene, og sov i ca. 2,5 time! Veldig greit, da kunne mams og paps få slappet litt av. Emil er blitt glad i å reise, oppleve Norge langs E39. Ingenting er bedre enn å reise med en liten kid som faktisk setter pris på å komme seg ut av det slitne hjemmet i Vikevåg!  "Ikke ta bilde mens jeg spiser, pappa!"
  "Mmm, digger maispops!"

  Som sagt, tilbrakte vi dagen på Leos lekeland i dag, og dette satt Emil stor pris på! Emil synes det er morsomt å se på alle de andre store ungene som leker rundt forbi, interessant å se på hvordan de kan bevege seg, det vises at han ser opp til "de store". Hva er vel morsommere enn å leke rundt på et eget LAND med pappa? Det var andre gang vi besøkte Leos Lekeland med Emil, og han satt større pris på det denne gang... Gleder meg til å se hvor mye han vil kose seg når han kan begynne å løpe rundt på egen hånd!  Viktig med en powernap rett før leken starter!

  "Yes, vi er fremme!"  Vet ikke hvem som koste seg mest, men begge hadde en morsom dag!

  "Nå er jeg høyere enn deg mamma!"  Og der kom selveste Leo!  Baller er gøy! Så gøy at de må smakes på.  "Give me, give me, give me slush!!!"

  "Damn, that taste like shit!"

  "Kødda, gi meg mer!"

  Emil, mamma og pappa ser frem til vi skal besøke Leos lekeland igjen! Kanskje han går rundt selv? Slippe at pappa bestemmer hvilke leker som skal bli lekt, slippe å bare ta samme sklie 10 ganger på rad, men ta den uendelig mange ganger! Kaste lekeballer på pappa, gjemme seg for pappa i labyrinten, slik at pappa må lete etter meg. Dette blir koselig!

  Lik facebooksiden min om du vil følge meg og Emil videre! Den finner du HER!

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits