• Pappa Larsen

  3

  16. mai og nasjonaldagen!

  • Publisert 17.05.2015 klokka 22:47
  • Kategori: 17. mai

  Jeg har vært litt travel de siste dagene, og har derfor ikke hatt anledning til å skrive noen innlegg i bloggen. Beklager til dere som føler dere sviktet og oversett! Men sannheten er at jeg er forferdelig glad i dere hele gjengen! Jeg lovet å skrive et innlegg som både handlet om 16. mai og nasjonaldagen, så dette skal jeg holde!

  16. mai ble en finere dag enn det værmeldingene hadde spådd, det var nemlig sol i Bergen, bortsett fra de få dråpene som falt på kveldingen! Derfor var det ekstra stas å dra på fotballkamp. Det dumme var at det var "feil" fotballag. Jeg som er siddis heier selvfølgelig på Viking fk, men nå som Brann har rykket ned stiller jeg gjerne opp på kampene deres for å heie dem opp i tippeligaen igjen. Ingen kamp er som Viking-Brann!

  Brann - Nest Sotra, 2-2.

  Men må si jeg ble imponert over kvelden på Brann stadion! Over 17.000 tilskuere, utrolig mye engasjement blant fans fra begge sider, spennende kamp og ikke minst, sitte-på-stadion-å-se-fotballkamp-vær! Men, om jeg egentlig heiet på Brann var en annen ting! Kristoffer Larsen (brannspiller) var min største favoritt, ikke bare fordi han scooret begge målene til Brann og desidert var banens beste spiller, men at han heter Larsen! Hallo!?

  Men fotballgutten inne i meg var ikke tilfredsstilt før vi kom tilbake til Bessen og mormor! På tv stod nemlig Viking-Start på skjermen. Og hva er vel bedre enn seier til gullaget, når jeg syndet med å være på Brann stadion, UTEN gullaget - VIKING! 


  Gullgutten som fikk "reservelag-drakt" av Bessen! Men han måtte nøye seg med kampen foran tvskjermen.


  "Fornøyd" tilskuer iført Brann-genser! Hvor langt går man ikke for kjærligheten?


  17. mai var også en dag hvor regnet holdt seg borte. Iallefall når vi oppholdt oss utendørs. Det var første gang jeg feiret 17. mai i en annen by enn Stavanger, men må alikevell si at jeg koste meg! 

  Dagen startet med en utrolig god 17. mai-brunsj, og så gikk turen til sentrum for å sjekke livet. Mennesker er gøy, men når antallet kommer over et spesielt siffer, mister jeg all lyst til sosialisering! Folk går i motsatt retning, høyre tilbake, venstre frem og omvendt - STRESS! Hvordan skal lille meg komme meg frem i mengden!? Det eneste folka ser er tuppen på håret mitt, et lite pinnsvin som har rotet seg bort. Derfor søkte vi dekning på Fridays bak en frekk cheeseburger! 

  Mini-Larsen iført bunad.  "Som far, som sønn" - Klart Emil skal få tromme! Takk til Bessen og mormor.

  Hva er vel bedre enn å dele vogn med Elfi og Apa fra vennebyen?

  "Give me a sexy pose, baby!"  På 17. mai MÅ man ha is uansett alder!

  ... litt skeptisk i starten. 

  ... men så! "Give me mooooore!"  "I feel like a ninja"  "Mmm, bare la meg holde, mamma!"

  Neste år blir nok en mer stressende år. Da må jeg ikke bare passe på meg selv, at jeg ikke blir påkjørt av mennesker og dyr, men at ikke Emil skal løpe bort til alt og alle av nysgjerrighet! Er det mishandling med barn i hundebånd? Uff! Tanken og fristelsen er der, men jeg kan ikke se på Emil som et kjeledyr. Han er nemlig verdens beste menneskebabysønn! Emil vil også kunne få med seg mer neste år, når han selv kan gå, spise hvor mange is han vil og kanskje løpe etter russen for russekort. Hvis dere legger merke til en mann iført ekstra lang flosshatt med blinkende lys på toppen, er det bare meg som lusker meg rundt i mengden for å bli sett! Det er mulig at jeg ser forvirret og stresset ut. Finner du meg uten Emil ved min side, vær så snill å bli med å let! 

  /Pappasliten

  Lik facebooksiden min om du vil følge meg og Emil videre! Den finner du HER!

  3 kommentarer

  Silje S. Lopez

  17.05.2015 kl.23:54

  så fine bilder : )) ser ut som du har hatt en super fin 17 mai :)

  Pappa Larsen

  18.05.2015 kl.11:21

  Tusen takk for det! :)

  Iselin Renée

  18.05.2015 kl.15:58

  Så fine bilder :)

  Skriv en ny kommentar

  hits