• Pappa Larsen

  1

  Topp 5 ønsker

  • Publisert 19.05.2015 klokka 17:20
  • Kategori: Lek og moro

  En pappa har alltid ønsker til sin sønn, forkjellige gjenstander sønnen burde ha i hus. Jeg tenkte å skrive ned min topp 5 liste med ting som jeg synes Emil skal få eie med tiden. Nå skal jeg selvfølgelig ikke begynne å ramse opp ting jeg synes han skal ha opp gjennom livet, men de første årene hans. Dette er altså ønskelisten til Emil, OM pappa fikk lov til å skrive den. Listen er sett bort fra ting som vogn, bilsete osv...

  1. Det første pappa vil at Emil skal ha, er selvfølgelig Stavanger Oilersdrakt! Dette er et must når vi skal på Oilers kamp. Hva er vel herligere enn å se en baby iført drømmelagets drakt? Jeg har planer om å skaffe han en Vikingdrakt også, men tror ikke Bessen blir så fornøyd da! Branndrakt OG vikingdrakt...? Emil kan ikke heie på to fotballag. Men som jeg tenker, Viking og Brann er jo ikke i samme liga lengre, så det må det vel være lov med begge draktene? Klart Emil skal bli en av Vikinghordene!

   

  (Bilder: Vikingbutikken.no, Brann.no og Aftenbladet.no)

  2. En annen ting Emil må ha er gatas tøffeste "elbil". Her finnes det utrolig mange varianter og merker, men den som pappa vil ha er Mercedes Benz G55 AMG. Det tøffe med disse typer elektriske biler er at pappa kan løpe bak med fjernkontroll for å passe på at kidden ikke krasjer, utrolig kult! Det dumme er at de er ganske dyre, så det må bli en gave sammensatt av flere personer. Men en dag skal Emil få kjøre en slik en!


  (Bilde: Bedreleker.no)

  3. Emil skal også få trommer, noen som er beregnet på barn selvfølgelig! Jeg hadde blitt glad om Emil fulgte fotsporene til pappa, og blitt trommis. Ser for meg stunder der vi sitter over hverandre på hvert sitt trommesett og koser oss med rytme og musikk. Om Emil ikke velger å bli trommis, håper jeg iallefall at han begynner med noe innen musikk!

  4. Emil er utrolig glad i å hoppe, og det er ikke lenge til han hopper ut av hoppestolen! Derfor blir det en stor prioritet og anskaffe en trampoline i nærmeste fremtid. Sikkerhetsnett er et must!

  5. Sist, men ikke minst! Stort svømmebasseng, der jeg, mamma og Emil kan bade og kose oss samtidig! Bare tanken er nedkjølende deilig... Det å bare dra på seg speedoen en varm sommerdag og gå ut å leke i vannet med Emil. Slippe å dra ned til stranden hver eneste dag. Jeg er også imponert over prisene på disse bassengene. Man får nemlig et relativt stort basseng til hele familien til under tusenlappen!

  Listen er uendelig mye lengre, men det ville blitt uinteressant å lese et blogginnlegg på flerne sider!

  Lik facebooksiden min om du vil følge meg og Emil videre! Den finner du HER!

   

  Én kommentar

  Kristine Hagen

  19.05.2015 kl.17:25

  ha ei fin uke videre <3

  Skriv en ny kommentar

  hits