• Pappa Larsen

  0

  Besøk av Bygdebladet

  • Publisert 21.05.2015 klokka 17:47
  • Kategori: Avis

  I dag har vi vært så heldig å fått besøk av Bygdebladet, en lokalavis som dekker Randaberg, Rennesøy, Kvitsøy og Finnøy. Temaet var pappabloggen og livet rundt den. Det er ganske spennende å få en sånn oppmerksomhet, at en avis faktisk vil skrive om meg og Emil! Vi satt en god stund og snakket rundt det å være gutt og drive en pappablogg i ung alder. Artikkelen kommer ut om en to ukers tid, så jeg oppfordrer alle til å kjøpe Bygdebladet da! Jeg kommer til å poste link på facebooksiden min, som du finner HER.  Emil er ganske rolig og skeptisk til nye ansikt, og det var han i dag også. Som vanlig kom han til seg selv etter hvert, og begynte å "snakke" til damen fra Bygdebladet. Han ble så ivrig at han til og med ville bort til journalisten. Emil er glad i å hilse på damer - pappa er stolt!

  Emil skulle også få smake på vannmelon og druer i dag! Første reaksjon var som vanlig - en "ekkel" grimase og frysninger, men det er alltid like spennende å få smake på ny mat. Jeg gleder meg til den dagen hvor vi skal prøve å la Emil smake på sitron! Jeg kan bare se for meg hvilken reaksjon han vil få... 


  Kanskje en litt sur drue, eller kanskje den var så god at det måtte vises i grimase?

  Jeg vil ikke komme nærmere på hva som ble sagt under møtet med Bygdebladet, det får dere finne ut når artikkelen er ute!

  Ha en flott torsdag!

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits