• Pappa Larsen

  0

  Krisesituasjoner hemmer sansene!

  Vi satt i rushet, trafikken var uoverkommelig fra alle sider! Emil nektet å spise når vi først var på et kjøpesenter, han ville heller ikke gjøre fra seg bimmelom. Her tenkte pappa at det ville bli krise i det vi skulle sette kursen hjemover. En pappa har alltid rett, og det ble bevist atter en gang. Emil ble akutt sulten, og fikk lyst til å  gjøre fra seg i store mengder.

  Som sagt, vi var "stuck" i trafikken og kom ingen vei. Jeg tok ikke sjangsen på å skifte bæsjebleie i bilen, og måtte derfor vente til nærmeste "en-plass-hvor-de-har-stellerom-plass"... Når man først trenger et offentlig stellerom, er de aldri å finne! Minuttene gikk med intens "au-au gråt" og pappa ble mer og mer frustrert over at jeg ikke kunne gjøre noe. Plutselig dukket det opp et hotell. Takk gud for at hotellene dukker opp når bensinstasjonene ikke gjør! 

  Jeg løp inn i resepsjonen med Emil under armen og ba etter et stellerom. Døren ble låst, bleien ble åpnet, så slo tanken meg "Shit! Jeg glemte halsbuffen!". Der stod pappa i en alvorlig situasjon, helt alene, forlatt på et hotell med en utbæsjet kid! Men men, jeg kunne ikke pakke bleien pent på igjen, for så å late som ingenting. Emil hadde faktisk vondt! Hva gjør ikke en pappa for barnet sitt!?  Sjokkerende nok, med tanke på størrelsen på bimmelommen, jeg la ikke merke til lukten... Kanskje dette hadde noe med instinkt å gjøre? Handling før sansing! Jeg må innrømme at jeg ble stolt over meg selv. Skifte bæsjebleie UTEN halsbuffen montert over nesen! Simsalabim - Superpappa!

  Bleien var skiftet da jeg kom over enda et problem - Emil er sulten! Jeg hadde en ferdigblandet flaske i stellevesken som ble forsøkt gitt bort til Emil for cirka èn time siden. Jeg måtte tenke som en super-pappa! Vi er på et hotell, i et stellerom, sikkert altfor langt fra et kjøkken - tenk! Jeg kom bare på èn ting, fyll vasken med så varmt vann som mulig og la flasken ligge i vasken en liten stund. Flasken ble ikke kroppstemperatur-varm, men iallefall bedre enn en kald flaske - her igjen, krisesituasjon!

  Emil ble fornøyd etter pappastuntet og turen videre hjem gikk som smurt!

  Følg Super-pappa på facebook HER!

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits