• Pappa Larsen

  0

  Rosemat og Omaggio

  • Publisert 23.05.2015 klokka 09:55
  • Kategori: Bursdag

  Da Linn kom hjem fra jobb i går, stod presangen hennes klar på spisebordet. Jeg fikk desverre ikke tid til å lage kake til henne, og skal derfor gi henne en "to-dagers-bursdag" med kake i dag! Det litt dumme med den ene delen av presangen var at jeg burde vært mye tidligere ute med å få kjøpt den! Produktet har nemlig vært på bestillingsliste siden desember i fjor. Utrolig hvor mye oppmerksomhet en vase kan få! 

  Jeg tenkte at hun måtte få noe på dagen hennes, siden hoveddelen av presangen ikke var klar. Derfor kjøpte jeg en fin bukett med roser og en champis!  Rosene måtte jeg sette i vann i det jeg kom hjem, derfor måtte jeg desverre pakke blomstene ut av den fine pakkedekorasjonen. Når det var gjort, la jeg rosene i en vase og tenkte at det var det. Jeg kastet resterende av poser og innpakkningspapir. Dette skulle jeg jo ikke vært så kjapp med! Det viste jeg nemlig at rosene trenger næringsmiddel, noe som ligger i posen sammen med blomstene du kjøper. Dette visste ikke jeg!

  Linn reddet de dyre rosene med å spørre meg om jeg hadde gitt rosevannet næringsmiddelet. "eeh, hæh?"... Linn begynte derfor å rote i bosset etter den lille posen med rosemat. Det som også dukket opp i bosset, var det fine kortet jeg hadde kjøpt til henne. Jeg hadde selvfølgelig glemt ut kortet, og bare kastet posen hvor rosene OG kortet lå... Hadde det ikke vært for letingen i bosset av selveste bursdagsjenta, hadde hun ikke fått et bursdagskort! Takk gud for at vi har kvinnfolka som passer på oss mannfolk!

  Dagen ble feiret med pizza og kosetid i sofaen foran tv´n!  Lik facebooksiden min om du vil følge meg, Linn og Emil videre! Den finner du HER!

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits