• Pappa Larsen

  0

  Pappabryst = god søvn!

  • Publisert 27.05.2015 klokka 15:14
  • Kategori: Hverdag

  Alle små barn har noen timer de bruker på søvn på dagen. Emil sover fra 19-20 tiden på kvelden til 8-9 tiden om morgenen, dette er hovedsøvnen til kidden. Utenom disse timene om natten, bruker han å sove noen timer på dagen også, alle superbarn trenger litt ekstra supersøvn. Han pleier å ta seg en liten lur mellom frokost og lunsj og mellom lunsj og middag. Bare for noen uker siden sov Emil alt fra 2-3 timer mellom måltidene. Derfor fikk pappa også tid til å sove, og lade opp til han våknet igjen. 

  Nå i det siste bruker han bare å sove maks 40 minutter mellom måltidene, noe som betyr at pappa ikke har sjangs til å prøve å ta seg en lur sammen med Emil. Jeg trenger nemlig noen minutter bare på å sovne. Jeg er ikke så heldig som de som klarer å sovne på sekundet! 


  Slenger med et gamelt sovebilde av pappa og Emil.

  Det jeg vil frem til, er at jeg satt stor pris på de timene jeg fikk av søvn på dagen. Grunnen for dette er at jeg selv har dummet meg ut. Jeg legger meg som regel ikke før i 24-1 tiden på kvelden, for deretter å stå opp i 8-9 tiden. Dette er tydeligvis for få timer søvn for pappakroppen min! Men jeg vil jo ha noen timer sammen med kjæresten, uten å hele tiden passe på Emil. Viktig med noen kvalitetstimer med madamen!

  Nå som Emil kun har sovet noen få minutter pr søvn, får ikke pappa noe søvn på hjertet. Det jeg nylig fant ut, var at Emil sover utrolig godt inntil pappas bryst på dagen. Dette fant jeg ut en dag jeg var utrolig trøtt og sliten, og skulle prøve å legge meg sammen med Emil... Jeg tenkte at noen minutter søvn var bedre enn ingen søvn! Jaja, vi sovnet og vi sov utrolig godt... Plutselig våknet jeg i sjokk, "hvor lenge har vi sovet?", "hvorfor er Emil så rolig?"... Jeg så på klokka, og regnet meg frem til at vi hadde sovet i 3 timer! Utrolig hva et pappabryst kan gjøre. Kanskje brysthårene hypnotiserte Emil i søvn, og fortsatte å hypnotisere mens han sov, slik at han skulle sove lengre? Vanskelig å si, men jeg var iallefall fornøyd med søvnen!

  Men en dag tar nok dette også slutt... Jeg må innse at jeg må legge meg tidligere på kveldene!

  Har du sjekket ut Facebooksiden min? Du finner den HER!

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits