• Pappa Larsen

  3

  IKEA-glede!

  • Publisert 30.05.2015 klokka 21:58
  • Kategori: Hverdag

  Mange tror at menn ikke kan fordra IKEA, mange menn prøver å skjule sannheten. Jeg kan innrømme at jeg faktisk er ganske glad i IKEA! Mye av grunnen for dette er nok at når jeg handler der, kjøper jeg som regel diverse ting som må monteres. Lego for mannfolk! Hvem er vel ikke glad i Lego? Jeg har iallefall ikke vokst bort fra det, og jeg gleder meg til Emil skal begynne å bygge Lego med pappa!

  Tilbake til shoppingen! Vi var på IKEA i dag for å handle inn en arbeidspult, der jeg kunne ha mitt eget lille kontor. Men når man handler på det store varehuset, kommer man alltid ut med en haug med duppeditter som man egentlig ikke visste man trengte. Og ja, vi var en av dem som gikk i IKEA-fellen! Nok om det... Jeg er iallefall fornøyd med dagens fangst! Et av hovedkjøpet, utenom arbeidspulten var et utrolig kult bilde delt i tre. Dette skapte et helt annet inntrykk av stuen, litt mer dybde. 

  Jeg sitter her og vurderer om mellomrommet mellom bildene kanskje er litt for stort(?)

  Fokuser på bildene, ikke tigeren!  Den perfekte arbeidsplass! Ser for meg mange bloggtimer på denne benken her!

  Nå som shoppingen OG monteringen er fullført, sitter jeg her atter en gang og tenker på hva jeg skal gjøre! Nå er jo all moroa over. Jeg tror jeg må søke meg jobb som IKEA-montør... Tenk deg å montert alle utstillingsvarene i varehuset. Uff nei, da hadde det nok ikke vært så moro lengre. Jeg får ha det på hobbybasis!

  Takk til IKEA!

  PS! Dette er ikke et sponset innlegg. 

  Følg Pappa Larsen på Facebook HER!

  3 kommentarer

  lillebenedikte

  31.05.2015 kl.11:41

  Så fine ting!

  Iselin Renée

  31.05.2015 kl.12:41

  Så fint du har det :)

  Pappa Larsen

  31.05.2015 kl.18:50

  Tusen takk til begge to :)

  Skriv en ny kommentar

  hits