• Pappa Larsen

  0

  Ny blogg, nye muligheter!

  • Publisert 03.06.2015 klokka 20:29
  • Kategori: Avis

  Som noen av dere allerede vet, har jeg fått meg ny blogg via Bygdebladet! Jeg har nå startet å blogge på den, og vil derfor dele den videre til dere lesere!

  Jeg vil også minne dere på at det kommer en sak om meg og bloggingen i Bygdebladet i morgen! For dere som ikke abonnerer på denne avisen, kan jeg selvfølgelig ta et bilde av dette og poste det på bloggen. Jeg kan også linke til saken hvis den kommer i nettavisen. 

  Jeg håper dere vil følge meg selvom jeg har skiftet bloggadresse. Som sagt tidligere, ingenting er endret! :)

  Den nye adressen er, http://blogg.nordsjomedia.no/pappalarsen/

  Direktelink til den nye bloggen finner du HER

  Vi snakkes der! ;)

  Stay tuned!

   


  .

  2

  Kontrakt for Bygdebladet

  • Publisert 29.05.2015 klokka 11:04
  • Kategori: Avis

  Da har jeg nettopp kommet hjem igjen etter et koselig møte med Bygdebladet. Nå har jeg, som noen av dere allerede vet, skrevet under en kontrakt for å blogge for Bygdebladet. Dette innebærer at jeg etterhvert får ny blogg med ny adresse, men alt dette vil jeg informere om på denne bloggen før jeg starter den andre. 

  Ingenting vil bli endret, utenom adressen og evt. design. 

  Fordelen å starte et samarbeid med Bygdebladet er at jeg automatisk får et mer bredt spekter av lesere, og at jeg får promotering via avisen. Dette er selvfølgelig en stor motivasjon for meg, det å vite at jeg "må" blogge for å ikke hisse opp leserne, jeg er mest glad i fornøyde lesere. Dette blir spennende!

  Jeg kommer mest sannsynlig til å reposte de mest populære innleggene i den nye bloggen, men dette er noe jeg legger inn før jeg publiserer bloggen. Derfor er dette noe som ikke vil irritere dere som allerede har lest innleggene. Det ligger alltid et nytt og fresht innlegg på toppen!   Jeg håper dere vil fortsette å følge meg og Emil på den nye bloggen som kommer! 

  Facebook-siden min vil være den samme! Så gjerne ta en titt HER.

   

  0

  Besøk av Bygdebladet

  • Publisert 21.05.2015 klokka 17:47
  • Kategori: Avis

  I dag har vi vært så heldig å fått besøk av Bygdebladet, en lokalavis som dekker Randaberg, Rennesøy, Kvitsøy og Finnøy. Temaet var pappabloggen og livet rundt den. Det er ganske spennende å få en sånn oppmerksomhet, at en avis faktisk vil skrive om meg og Emil! Vi satt en god stund og snakket rundt det å være gutt og drive en pappablogg i ung alder. Artikkelen kommer ut om en to ukers tid, så jeg oppfordrer alle til å kjøpe Bygdebladet da! Jeg kommer til å poste link på facebooksiden min, som du finner HER.  Emil er ganske rolig og skeptisk til nye ansikt, og det var han i dag også. Som vanlig kom han til seg selv etter hvert, og begynte å "snakke" til damen fra Bygdebladet. Han ble så ivrig at han til og med ville bort til journalisten. Emil er glad i å hilse på damer - pappa er stolt!

  Emil skulle også få smake på vannmelon og druer i dag! Første reaksjon var som vanlig - en "ekkel" grimase og frysninger, men det er alltid like spennende å få smake på ny mat. Jeg gleder meg til den dagen hvor vi skal prøve å la Emil smake på sitron! Jeg kan bare se for meg hvilken reaksjon han vil få... 


  Kanskje en litt sur drue, eller kanskje den var så god at det måtte vises i grimase?

  Jeg vil ikke komme nærmere på hva som ble sagt under møtet med Bygdebladet, det får dere finne ut når artikkelen er ute!

  Ha en flott torsdag!

  Les mer i arkivet » Juni 2015 » Mai 2015 » April 2015
  hits