• Pappa Larsen

  0

  Det nærmer seg 1årsdag!

  • Publisert 01.06.2015 klokka 19:19
  • Kategori: Bursdag

  Nå er det ikke lenge igjen til Emil skal få feire sin første bursdag! Faktisk bare tre måneder til. Tiden har gått så utrolig fort!

  Derfor måtte mamma og pappa begynne å tenke på hva vi kunne overraske han med. Jeg har jo alltid ønsket meg en vikingdrakt til han, og nå fikk jeg endelig lov! Så nå er den guddommelige drakten i hus og klar til bruk fra 1årsdagen! Både pappa og Emil gleder seg til vi kan gå på kamper sammen.

  Utrolig nok, fikk vi faktisk plass til trykk! 31 er for dagen han er født...

  Og så måtte vi tenke litt på hva han faktisk vil trenge. Det er heller ikke lenge til han begynner i barnehagen, og det bringer med seg diverse ting og tang. Da vi hadde handlet vikingdrakten gikk vi å kikket litt i andre barnebutikker, for å se etter ting han ville trenge. På den ene butikken kom vi over en stilig retrosekk. En liten sekk han kan bruke til og fra barnehagen, med mat og andre nødvendigheter. 

  Nå ser pappa frem til fødselsdagen til Emil! Blir spennende å se hvordan han vil takle å få sin helt egen lille kake, en kake han kan gjøre akkurat hva han vil med! Kommer han til å spise den? Eller vil han heller leke med den? Den lille gutten vokser til!

  PS! Ikke vis dette innlegget til Emil! Vi må kunne holde en hemmelighet sammen.

  Følg Pappa Larsen på Facebook HER!

  0

  Bursdag og kakesmaking

  • Publisert 25.05.2015 klokka 20:14
  • Kategori: Bursdag

  I dag har vi vært i 5årsdag til kusinen til Emil. Mye bra kaker, inkludert min! 

  Vi prøvesmakte på kaken på lørdag sammen med farmor og farfar, og den ble godt tatt i mot! Jeg ble faktisk imponert over mine bakerkunster. Ikke bare smakte den godt, men den så fin ut også. Det eneste som kan sees på som et minus, eller et pluss for oss vokse var at jeg ikke tok nok melis (det stod nemlig ikke beskrevet i oppskriften). Derfor ble kremen i kaken litt mer osteaktig. Ingenting galt i det, fra min side!

  Vi tok sjangsen på å lagre kaken i kjøleskapet til i dag, for å servere den i bursdagen. Folkene som tok sjangsen på å smake kaken, ga meg skryt for smaken. Kanskje jeg burde vurdere yrket mitt? Hadde vært fint å bakt kaker i hverdagen!

  Jeg kan iallefall si at dette ikke var den siste kaken jeg bakte. Neste kake blir vel til Emil sin 1årsdag! 

  - Vi bakes!

  Lik facebooksiden min om du vil følge meg og Emil videre! Den finner du HER!

   

  1

  Pappas første homemade kake!

  • Publisert 23.05.2015 klokka 15:12
  • Kategori: Bursdag

  Da var utfordringen unnagjort, og jeg ble meget fornøyd med resultatet... foreløpig! Jeg har ikke tatt sjangsen på å smakt på den enda. Vi skal til farmor og farfar i kveld, og vi valgte derfor å spare den til da, slik at flerne fikk smake på underverket mitt. Det var iallefall det Linn foreslo. Om det var derfor, eller om hun ikke tør å smake vet jeg ikke.

  Nå er iallefall kaken i boks, og står serveringsklar i kjøleskapet.

  Hovedingrediensen i kaken!

  Uff, mer arbeid enn jeg hadde forventet. Det å skille kjeksen fra kremen tok litt tid kan man si. Etter dette var gjort tenkte jeg at mesteparten av arbeidet var over, men så skulle jeg visst knuse kjeksen til pulverform! 

  Den pene arbeidsplassen til pappa! Legg merke til den flotte kaken!

  Her snakker vi kake til ypperste kvalitet *håper jeg*  Emil var en viktig ressurs i bakingen! Han tok på seg ansvaret til å dømme bakingen til pappa. Fortelle når det var nok pisking, nok røring og nok av alle ingrediensene. Hadde det ikke vært for Emil, ville kaken sett ut som et sprengt gresskar!

  Nå venter jeg i spenning på å høre hva den smakte!

  Lik facebooksiden min om du vil følge meg, Linn og Emil videre! Den finner du HER!

  0

  Rosemat og Omaggio

  • Publisert 23.05.2015 klokka 09:55
  • Kategori: Bursdag

  Da Linn kom hjem fra jobb i går, stod presangen hennes klar på spisebordet. Jeg fikk desverre ikke tid til å lage kake til henne, og skal derfor gi henne en "to-dagers-bursdag" med kake i dag! Det litt dumme med den ene delen av presangen var at jeg burde vært mye tidligere ute med å få kjøpt den! Produktet har nemlig vært på bestillingsliste siden desember i fjor. Utrolig hvor mye oppmerksomhet en vase kan få! 

  Jeg tenkte at hun måtte få noe på dagen hennes, siden hoveddelen av presangen ikke var klar. Derfor kjøpte jeg en fin bukett med roser og en champis!  Rosene måtte jeg sette i vann i det jeg kom hjem, derfor måtte jeg desverre pakke blomstene ut av den fine pakkedekorasjonen. Når det var gjort, la jeg rosene i en vase og tenkte at det var det. Jeg kastet resterende av poser og innpakkningspapir. Dette skulle jeg jo ikke vært så kjapp med! Det viste jeg nemlig at rosene trenger næringsmiddel, noe som ligger i posen sammen med blomstene du kjøper. Dette visste ikke jeg!

  Linn reddet de dyre rosene med å spørre meg om jeg hadde gitt rosevannet næringsmiddelet. "eeh, hæh?"... Linn begynte derfor å rote i bosset etter den lille posen med rosemat. Det som også dukket opp i bosset, var det fine kortet jeg hadde kjøpt til henne. Jeg hadde selvfølgelig glemt ut kortet, og bare kastet posen hvor rosene OG kortet lå... Hadde det ikke vært for letingen i bosset av selveste bursdagsjenta, hadde hun ikke fått et bursdagskort! Takk gud for at vi har kvinnfolka som passer på oss mannfolk!

  Dagen ble feiret med pizza og kosetid i sofaen foran tv´n!  Lik facebooksiden min om du vil følge meg, Linn og Emil videre! Den finner du HER!

  Les mer i arkivet » Juni 2015 » Mai 2015 » April 2015
  hits