• Pappa Larsen

  0

  Wonderkid

  Hei!

  Da var Emil blitt hele 5 dager og det var tid for ny babybading. Dette gikk veldig lett, og det merkes at Emil liker dette enda bedre enn første gangen. Han var helt stille, myste med øynene og laget noen behagelige lyder. Etter badingen var complete, tørket jeg han og skulle til å ta på han ny bleie i det jeg merket at noe var litt annerledes. Navnestrengen var nemlig falt av!

  Må si jeg er veldig stolt av kidden, spesielt overrasket over hvor mye han sover og hvor lite han egentlig gråter! Jeg har alltid trodd at det eneste kids gjør er å skrike og drite! Jeg har visst fått meg en wonderkid!

  Vi har også funnet ut at bilkjøring er noe han digger, noe som lover bra! Emil skal lære å like biler! Han sitter egentlig bare å observerer ut vinduet, lager godlyder og kanskje tar seg en liten blund når ting blir litt for kjedelig. Men i det bilen stopper på rødt lys, ser Emil rødt! Da kommer gråten og mistrivselen frem, men dette endres fort når bilen begynner å kjøre igjen. 

     Legg merke til hvordan han holder tommlene. Tipper han allerede har lært seg "pappa har tatt nesen"-leken.


  MEN, det er fortsatt en ting jeg ikke helt skjønner - Hva er det med Emil og hans glede av å sprute urin på pappa? Atter en gang MÅTTE han absolutt vente til pappa hadde tatt av han bleien før han startet brannslangen for fullt! Jaja, jeg får vel vente til han begynner å snakke før jeg kan ta dette temaet opp med han!

   

  0

  Forberedelse - babybading

  Hei!

  Da var tiden inne for å reise hjem fra sykehuset, men først måtte vi gjøre en del forberedene ting. En av tingene var å lære å bade Emil. Denne oppgaven fikk pappaen, noe som jeg følte at jeg kunne mestre! Man holder kidden under nakken og tar tak i overarmen, mens man holder den andre armen under rumpen hans. Nå kan man sette han rolig ned i vasken/stampen og slippe taket på rumpen, slik at han på en måte sitter i vasken. Den hånden som er fri bruker man til å vaske kidden rolig og skånsomt. Det er greit å bruke litt babyolje i vannet mens man vasker han, samt smøre han inn med litt olje etter tørking.

   
  Emil begynte å gråte litt i det vi begynte å vaske han, kanskje fordi det var litt skummelt.. Men jeg ble fortalt at dette ville forandre seg helt. Etter noen ganger i badet, ville han begynne å elske det. Fordelen med å bade kidden, er at han blir veldig sliten og trøtt etterpå, noe som resulterer i at mamma og pappa kan få litt søvn! JIPPI!

  Dette er en oppgave jeg kan gjenta, i og med at jeg følte at jeg mestret den! 

  - Pappa Larsen

  3

  Pappas frykt - bleieskift

  Javell, da var dagen jeg hadde ventet MINST på omme! Pappaen skal få lov til å skifte bleie på gullet!

  Jeg må innrømme at jeg har prøvd å lært litt, ved å se på når Linn skifter bleie på kidden... Men alt blir så alvorlig og skummelt i det sekundet man er alene! Jaja, èn gang måtte jo være den første. Og dette skal neppe glemmes, for det var en opplevelse i det hele!

  Jeg åpnet rolig og forsiktig bleien, mens jeg var litt småredd, man vet jo aldri hva som kan befinne seg i bleien på en "1dag-åring"! Emil griner og viser tegn på at dette er noe han ikke liker. Jeg prøvde å være forsiktig og trøstet han med stemmen. Plutselig var bleien av, og lettelsen kom fort da jeg oppdaget at den var tom! Jeg feiret litt for meg selv... Men dette viste seg å være for tidlig! I det jeg skulle tørke han, kom væsken fra snabelen! Og ikke var det lite heller! Jeg klarte heldigvis å kontrollere strålen ved at jeg plasserte håndflaten mot strålen! Jaja, litt av en opplevelse, og mer kommer det! :-D

  - Ut-tisset pappa!

  Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » September 2014
  hits