• Pappa Larsen

  2

  Satan, The Grudge og E.T.

  • Publisert 10.05.2015 klokka 11:49
  • Kategori: Frykt

  Da var dagen hvor Emil ville skremme pappa kommet!

  Alt startet da jeg badet han i går kveld. Han koste seg i boblevannet, sprutet vann over hele badet og skrek av glede! Plutselig ble han rolig, og begynte med skumle lyder... Hvordan jeg skal prøve å beskrive lydene vet jeg ikke, men kan sammenlignes med en blanding av lyden av "The Grudge" og "E.T."... Lydene fortsatte, og plutselig kom det noe uventet ut av Emil - "satan". Jeg reagerte ved å kikke bekymret på Linn og må innrømme at jeg ble litt redd... Hvilken demon har inntatt Emil? How dare you!?

  Lydene sluttet heldigvis etter dette utsagnet. Vi koste oss videre i boblevannet og latet som om ingenting hadde skjedd. Emil fikk ny bleie, litt kveldsmat og var straks klar til sengen.   Noen timer senere begynte mamma og pappa også å bli trøtt, så vi inntok sengen. Etter en stund merket vi at Emil begynte å bli urolig. Jeg gikk fort til sengen hans for å sjekke til kidden. Der lå han med knallrunde øyne og tittet opp på pappa - "take me with you!!". Jeg bar han med meg inn i The Masterbed for å prøve å få han til å sove igjen, men han ville bare snakke. Det var tid for den store guttepraten igjen! Vi "snakket" normalt sammen en liten stund, før han begynte med de skumle lydene igjen! Shit!

  Det er ganske sprøtt at en 8 måneder gammel gutt kan skremme pappaen på denne måten! Mente Emil å si "satan"? Hva var hensikten bak de skumle lydene? Jeg liker å tro at lydene er som alle andre lyder han lager, han liker nemlig å utforske hvilke lyder man får ut av den lille munnen. Vi får se om han gjentar hendelsen i kveld. Hvis hendelsen kommer tilbake, ringer pappa Ghostbusters!

  Hilsen bekymret og livredd pappa!

   

  Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » September 2014
  hits