• Pappa Larsen

  2

  Leiligheten og kommende prosjekter

  God kveld!

  Dagen i dag startet ganske rolig, som vanlig rundt kl. 08:00. Emil var en annen person i dag, en veldig blid og fornøyd gubbe! Alt gikk som en lek.

  Vi har egentlig bare gjort det vanlige i dag, ikke noe annet enn kos og lek. Været var jo flottings i dag også, så vi tok oss en liten spasertur nede i Vikevåg sentrum. Utenom dette, når Emil tok sine rutineminutter på puta, styret jeg på i leiligheten. For dere som ikke vet det enda, kjøpte jeg og Linn ny leilighet nå nylig. Leiligheten er stasjonert på Rennesøy, like ved Vikevåg sentrum. Størrelsen er 77 kvm og har to soverom.   Her ser man deler av kjøkkenet. Ganske grei størrelse, med mindre man skal være flerne kokker.  Her er stuen. Er ikke 100% ryddig, men godt nok! (:

  Jeg gidder ikke å poste bilder av hele leiligheten enda, fordi det fortsatt finnes litt rot rundt om i rommene. Men skal nok få det til i nærmeste fremtid! 

  Leiligheten var malt med hvit i alle rom. Vi synes det ble litt for "sterilt", så vi bestemte oss for å male noen av veggene. Som dere ser på bildet av stuen, malte vi TV-veggen grå, noe som skaper litt mer dybde. Ble ganske fornøyd med det! På Emil sitt soverom har vi malt den ene veggen lyseblå, som matcher lampen han har i taket. Slenger med et bilde her også!
  Hvis man ser nøye etter, ser man at skille mellom vegg og tak er litt unøyaktig malt. Dette tenkte jeg å fikse med noe fugemasse. Når den dagen kommer, er an annen ting, haha! Den andre veggen som er malt, er plassert i The Master´s room. Her valgte vi å male sengeveggen lilla. Ble ganske fancy 8)

  Kommende prosjekter

  Jeg har noen få prosjekter som jeg vil få unna i pappapermen, om Emil tillater meg. Det ene prosjektet er å bygge to levegger ute på plattingen. Når det først blåser her på Rennesøy, blåser det storm! Har ikke telling lengre på hvor mange ganger vi måtte løpe etter hagemøblene. Så dette vil gjøre susen mot sommeren.

  Det andre prosjektet er å bygge matchende spisebord og stuebord. Har en plan i hodet hvordan disse skal se ut. Kraftige materialer, som jeg setter sammen som en bordplate, med kryssbein. Jeg tenkte å poste steg for steg på prosjektene på bloggen når den tiden kommer.

  Det siste er å bygge opp en liten vegg, foran kjøkkenveggen (mot stuen). Det er bare snakk om at den går ca. 30 cm over benkeplaten. Det ligger to grunner bak dette. Kjøkkenvasken er nemlig plassert på denne siden, noe som betyr at hvis vi tar litt for hardt i vannmengden, kan dette sprute ut på parketten. På toppen av denne veggen vil jeg sette på en matchende bordplate (en del smalere selvfølgelig). I senere tid tenkte jeg å kjøpe inn et par barstoler som kan stå på denne siden av kjøkkenet. Etter dette er fikset, vil jeg montere kjøkkenpanel på veggene bak kjøkkenet. Må si det er litt irriterende å hele tiden vaske de hvite kjøkkenveggene etter man har laget mat.

  Jaujau, vi får se hvordan prosjektene blir seende : )

  Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » September 2014
  hits