• Pappa Larsen

  1

  Topp 5 ønsker

  • Publisert 19.05.2015 klokka 17:20
  • Kategori: Lek og moro

  En pappa har alltid ønsker til sin sønn, forkjellige gjenstander sønnen burde ha i hus. Jeg tenkte å skrive ned min topp 5 liste med ting som jeg synes Emil skal få eie med tiden. Nå skal jeg selvfølgelig ikke begynne å ramse opp ting jeg synes han skal ha opp gjennom livet, men de første årene hans. Dette er altså ønskelisten til Emil, OM pappa fikk lov til å skrive den. Listen er sett bort fra ting som vogn, bilsete osv...

  1. Det første pappa vil at Emil skal ha, er selvfølgelig Stavanger Oilersdrakt! Dette er et must når vi skal på Oilers kamp. Hva er vel herligere enn å se en baby iført drømmelagets drakt? Jeg har planer om å skaffe han en Vikingdrakt også, men tror ikke Bessen blir så fornøyd da! Branndrakt OG vikingdrakt...? Emil kan ikke heie på to fotballag. Men som jeg tenker, Viking og Brann er jo ikke i samme liga lengre, så det må det vel være lov med begge draktene? Klart Emil skal bli en av Vikinghordene!

   

  (Bilder: Vikingbutikken.no, Brann.no og Aftenbladet.no)

  2. En annen ting Emil må ha er gatas tøffeste "elbil". Her finnes det utrolig mange varianter og merker, men den som pappa vil ha er Mercedes Benz G55 AMG. Det tøffe med disse typer elektriske biler er at pappa kan løpe bak med fjernkontroll for å passe på at kidden ikke krasjer, utrolig kult! Det dumme er at de er ganske dyre, så det må bli en gave sammensatt av flere personer. Men en dag skal Emil få kjøre en slik en!


  (Bilde: Bedreleker.no)

  3. Emil skal også få trommer, noen som er beregnet på barn selvfølgelig! Jeg hadde blitt glad om Emil fulgte fotsporene til pappa, og blitt trommis. Ser for meg stunder der vi sitter over hverandre på hvert sitt trommesett og koser oss med rytme og musikk. Om Emil ikke velger å bli trommis, håper jeg iallefall at han begynner med noe innen musikk!

  4. Emil er utrolig glad i å hoppe, og det er ikke lenge til han hopper ut av hoppestolen! Derfor blir det en stor prioritet og anskaffe en trampoline i nærmeste fremtid. Sikkerhetsnett er et must!

  5. Sist, men ikke minst! Stort svømmebasseng, der jeg, mamma og Emil kan bade og kose oss samtidig! Bare tanken er nedkjølende deilig... Det å bare dra på seg speedoen en varm sommerdag og gå ut å leke i vannet med Emil. Slippe å dra ned til stranden hver eneste dag. Jeg er også imponert over prisene på disse bassengene. Man får nemlig et relativt stort basseng til hele familien til under tusenlappen!

  Listen er uendelig mye lengre, men det ville blitt uinteressant å lese et blogginnlegg på flerne sider!

  Lik facebooksiden min om du vil følge meg og Emil videre! Den finner du HER!

   

  0

  Home sweet home

  • Publisert 19.05.2015 klokka 11:03
  • Kategori: Lek og moro

  Da er vi kommet oss hjem igjen, etter en koselig 17. maihelg hos svigers! Ferge- og bussturen gikk som smurt, atter en gang. Rolig og tålmodig gutt er alltid godt å ha med seg på langtur. Slenger med noen bilder som beskriver sinnstilstanden til Emil under turen.
  Det er ikke bare bare å ta buss i 4 timer i bilstol, så Emil satt nok stor pris på å komme seg ut av stolen, å få sovet litt i armkroken til mamma.

  "Borte fra, men hjemme best". Det er alltid godt å komme hjem etter noen dagen borte fra heimen. Det eneste som er et minus er at det ligger litt arbeid bak det å komme hjem igjen. Mye klesvask, handle inn ny mat, ta knekken på hybelkaninene IGJEN, vaske og koke flasker, skåler og bestikk til Emil, betale regningene som ligger fint èn etter èn i postkassen osv... Men men, noe må en far gjøre når han er i permisjon og Emil sover. 

  Lik facebooksiden min om du vil følge meg og Emil videre! Den finner du HER!

  0

  Bergen og Leos

  • Publisert 15.05.2015 klokka 23:10
  • Kategori: Lek og moro

  Da har vi havnet i Bergen, hos Bessen, mormor, onkelen, kusinen og tantene til Emil! I dag har vi storkost oss med lek og moro på Leos lekeland. Vi ankom Bergen i går og turen gikk utrolig fint! Emil har ingenting i mot å reise i 4 timer med buss og ferge. Han sovnet faktisk mellom fergene, og sov i ca. 2,5 time! Veldig greit, da kunne mams og paps få slappet litt av. Emil er blitt glad i å reise, oppleve Norge langs E39. Ingenting er bedre enn å reise med en liten kid som faktisk setter pris på å komme seg ut av det slitne hjemmet i Vikevåg!  "Ikke ta bilde mens jeg spiser, pappa!"
  "Mmm, digger maispops!"

  Som sagt, tilbrakte vi dagen på Leos lekeland i dag, og dette satt Emil stor pris på! Emil synes det er morsomt å se på alle de andre store ungene som leker rundt forbi, interessant å se på hvordan de kan bevege seg, det vises at han ser opp til "de store". Hva er vel morsommere enn å leke rundt på et eget LAND med pappa? Det var andre gang vi besøkte Leos Lekeland med Emil, og han satt større pris på det denne gang... Gleder meg til å se hvor mye han vil kose seg når han kan begynne å løpe rundt på egen hånd!  Viktig med en powernap rett før leken starter!

  "Yes, vi er fremme!"  Vet ikke hvem som koste seg mest, men begge hadde en morsom dag!

  "Nå er jeg høyere enn deg mamma!"  Og der kom selveste Leo!  Baller er gøy! Så gøy at de må smakes på.  "Give me, give me, give me slush!!!"

  "Damn, that taste like shit!"

  "Kødda, gi meg mer!"

  Emil, mamma og pappa ser frem til vi skal besøke Leos lekeland igjen! Kanskje han går rundt selv? Slippe at pappa bestemmer hvilke leker som skal bli lekt, slippe å bare ta samme sklie 10 ganger på rad, men ta den uendelig mange ganger! Kaste lekeballer på pappa, gjemme seg for pappa i labyrinten, slik at pappa må lete etter meg. Dette blir koselig!

  Lik facebooksiden min om du vil følge meg og Emil videre! Den finner du HER!

  Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » September 2014
  hits