• Pappa Larsen

  0

  Ny blogg, nye muligheter!

  • Publisert 03.06.2015 klokka 20:29
  • Kategori: Avis

  Som noen av dere allerede vet, har jeg fått meg ny blogg via Bygdebladet! Jeg har nå startet å blogge på den, og vil derfor dele den videre til dere lesere!

  Jeg vil også minne dere på at det kommer en sak om meg og bloggingen i Bygdebladet i morgen! For dere som ikke abonnerer på denne avisen, kan jeg selvfølgelig ta et bilde av dette og poste det på bloggen. Jeg kan også linke til saken hvis den kommer i nettavisen. 

  Jeg håper dere vil følge meg selvom jeg har skiftet bloggadresse. Som sagt tidligere, ingenting er endret! :)

  Den nye adressen er, http://blogg.nordsjomedia.no/pappalarsen/

  Direktelink til den nye bloggen finner du HER

  Vi snakkes der! ;)

  Stay tuned!

   


  .

  0

  Det nærmer seg 1årsdag!

  • Publisert 01.06.2015 klokka 19:19
  • Kategori: Bursdag

  Nå er det ikke lenge igjen til Emil skal få feire sin første bursdag! Faktisk bare tre måneder til. Tiden har gått så utrolig fort!

  Derfor måtte mamma og pappa begynne å tenke på hva vi kunne overraske han med. Jeg har jo alltid ønsket meg en vikingdrakt til han, og nå fikk jeg endelig lov! Så nå er den guddommelige drakten i hus og klar til bruk fra 1årsdagen! Både pappa og Emil gleder seg til vi kan gå på kamper sammen.

  Utrolig nok, fikk vi faktisk plass til trykk! 31 er for dagen han er født...

  Og så måtte vi tenke litt på hva han faktisk vil trenge. Det er heller ikke lenge til han begynner i barnehagen, og det bringer med seg diverse ting og tang. Da vi hadde handlet vikingdrakten gikk vi å kikket litt i andre barnebutikker, for å se etter ting han ville trenge. På den ene butikken kom vi over en stilig retrosekk. En liten sekk han kan bruke til og fra barnehagen, med mat og andre nødvendigheter. 

  Nå ser pappa frem til fødselsdagen til Emil! Blir spennende å se hvordan han vil takle å få sin helt egen lille kake, en kake han kan gjøre akkurat hva han vil med! Kommer han til å spise den? Eller vil han heller leke med den? Den lille gutten vokser til!

  PS! Ikke vis dette innlegget til Emil! Vi må kunne holde en hemmelighet sammen.

  Følg Pappa Larsen på Facebook HER!

  Les mer i arkivet » Juni 2015 » Mai 2015 » April 2015
  hits