• Pappa Larsen

  0

  Nytt besøk på KK

  • Publisert 29.08.2014 klokka 22:30
  • Kategori: Fødsel

  I dag fikk Linn en del rier sammenhengende med 3-5 minutters mellomrom, noe som kan bety at hun burde komme seg til føden. Derfor tok vi turen bort til KK for å få litt mer informasjon om hva som skulle skje. 

  Her ble vi møtt av en jordmor som ville ta noen få prøver igjen. Urin og innvendig sjekk. Dette så fint ut, og åpningen hennes var bare 1 cm. Vi ble sendt hjem igjen for å vente til i morgen - den store dagen hvor Emil skal komme til verden! 

  Nå sitter vi egentlig kun å venter i spenning på morgendagen. Legen sa at vi egentlig kunne komme når det passet oss på lørdag formiddag, så vi tenkte å ta turen i 9-10 tiden, slik at vi kanskje kan få hilse på Emil senere på lørdagen.

  0

  Emil - vår lille prins

  • Publisert 29.08.2014 klokka 00:29
  • Kategori: Fødsel

  Hallais!

  Som jeg nevnte i forrige innlegg, så er Linn 9 dager på overtid med Emil. Vi var på kvinneklinikken (KK) på onsdag for overtidssjekk. Her ble Linn grundig sjekket, både i urinform og innvendig form... Gud jeg er glad jeg er gutt! Jeg mesunner henne ikke et sekund for det hun måtte gjennom i den sjekken, det så nemlig ikke noe behagelig ut!

  Jaja, tiden gikk og en samtale med legen gjorde susen.. Vi fikk tilbud om å sette i gang fødselen samme dag, men legen anbefalte det ikke i og med at alt kan ta lengre tid, i tillegg at det kan gjøre ting mye verre. Så vi avtalte med legen at hvis ikke Emil hadde komt ut innen lørdag, så skulle han sette i gang fødselen på lørdag formiddag. Man kan visst ikke gå med barnet mer enn 2 uker overtid, så vi fikk sjangsen til å starte noen få dager før.

  Nå er vi skikkelig spent, og gleder oss til lørdag. Nja, jeg gleder meg iallefall.. Linn har litt blannende følelser, noe som er helt forståelig.

  Jeg slenger med et lite bilde av både meg som baby, og av Emil avbildet inne i magen på mor :)
  0

  The story behind this wonder!

  • Publisert 29.08.2014 klokka 00:18
  • Kategori: Historen

  Hei!

  Jeg heter Jone Larsen, er 21 år og kommer fra Stavanger. Jeg er egentlig tømrer på heltid, men akkurat nå befinner jeg meg i Forsvaret på Haakonsvern. Tiden min i Forsvaret til nå har vært veldig lærerik, og jeg trives godt som Militærpoliti. Utenom alt dette seriøse, har jeg en herlig kjæreste som heter Linn. Linn er for tiden ganske gravid kan man si - hun er i uke 41+4, noe som sier at hun er 9 dager på overtid!

  Alt startet egentlig sommeren 2007, da jeg gikk i friidrett. Vi skulle på stevne i Bergen hvor jeg skulle delta i 60meter og 100meter sprint. Før avreisen ble jeg fortalt av en kompis at han skulle møte en søt jente som bodde i Bergen. Jeg ble selvfølgelig nysgjerrig og måtte spørre han ut.. Plutselig var vi fremme på stadioen i Bergen. 

  Dag 1 gikk ganske fort over, i og med at mange av timene gikk til reising og pakking. Neste dag derimot var det bånn gass med aktiviteter og konkurranser. Jeg vant faktisk 60meteren, men kom på andre plass på 100meteren... Det jeg ikke visste var at kompissen satt på tribunen med denne jenten han hadde snakket om, de hadde nemlig sett på meg mens jeg løp. Jenta kom bort til meg etter løpet med et lurt smil og sa gratulerer med seieren. 

  Timene og dagene gikk, og jeg fikk på et eller annet vis tak i MSN-adressen hennes. Det var her magien oppstod!

  Vi pratet sammen i mange måneder før vi ble enige om å møtes igjen. Samtalene ble lengre og møtene ble flerne.

  Den dag i dag venter vi barn, og skal snart bli samboere.

  - Følg med for oppdateringer!

  Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » September 2014
  hits