• Pappa Larsen

  1

  Pappakroppen er "in"!

  • Publisert 05.05.2015 klokka 16:58
  • Kategori: Pappa

  Det er alltid godt med unnskyldninger, spesielt når media mener det samme!

  Jeg som alle andre fedre, fikk denne såkalte sympatimagen under graviditeten! Og min mage forsvant ikke like fort som madamen - hvorfor skal alltid vi gutta slite for alt? (haha). Jeg forsøkte å lure bort dette med å si, "magen forsvinner ikke med en gang etter en fødsel!".

  Jeg leste et innlegg i VG.no som omhandlet akkurat dette, og fant noen fine linjer med ord! En journalist i USA forklarte at pappakroppen sier følgende "jeg trener av og til, men drikker også alkohol i helgene og koser meg med å spise pizza, det er ikke en overvektig mann, men han har ikke sixpack heller". Det er nå man innser hvor mye bare ord kan påvirke dine følelser. Jeg ble putselig en ny mann! 

  Nå slipper jeg faktisk å slite for å få "sommerkroppen 2015". Nå kan jeg blafre på stranden med den stolte pappamagen, og likevel imponere! Fancy that! Og ikke minst, jeg har en god og solid unnskyldning hvis noen klager på den "velltrente" pappamagen min!

  De amerikanske mediene skriver også ned noen grunner til at pappakroppen blir hyllet, og disse er følgende:

  • Pappakroppen er ikke skremmende for kvinner
  • Kroppen er myk og god å kose med
  • Kvinner liker ikke menn som pirker i maten

  Jeg har også tatt på meg ansvaret til å vise hvordan en pappakropp ser ut!


  Det er slik kjærlighet til familien, alkohol i helgene, pizza og litt trening gjenspeiles!


  Sjekk ut siden min på facebook vel! Pappa Larsen´s Facebookside

  3

  Blekk i huden

  • Publisert 30.04.2015 klokka 13:17
  • Kategori: Pappa

  Blekk i huden - høres ganske brutalt ut...

  Jeg tenkte jeg ville skrive et lite innlegg om tatoveringer., fordi jeg selv har en god del blekkflekker på kroppen. Jeg personlig kan si at jeg ble "avhengig" av tatoveringer fra første piece jeg tok da jeg var 18 år gammel. Det er noe med følelsen av 10-20 nåler som penetrerer huden din med blekk, samt å se hvordan tatoveringen former seg etter hvert! Den dag i dag har jeg 4 (+3) tatoveringer. Hva de +3 er, finner du ut senere i teksten : )

  Min første tatovering var "Veritas", som betyr sannhet på latinsk. Dette kommer fra en av favorittfimene mine som er The Boondicks Saints, hvor to brødre har tatovert Veritas Aequitas (rettferdighet) på langefingeren. Et ord på hver bror.

  Den andre er en vikingbasert tatovering som er plassert på venstre overarm. Denne ble faktisk tegnet av min kjære, Linn! Bakgrunnen for denne er at jeg er interessert i norrøn mytologi. Denne tok jeg faktisk i Magaluf - noe man egentlig ikke kan se!

  Den tredje er en tatovering som jeg har på leggen, en tatovering som jeg dedikerte til musikk. Jeg spilte nemlig lenge i band, før militutten kom å ødela alt. Men men, tiden i norges største barnehage var en flott tid, med mye lærdom som jeg vokste en del på! Teksten er på gresk og betyr "musikk i mitt hjerte".

  Den fjerde og største er sleeven min, som jeg er veldig fornøyd med! Den tok jeg faktisk rett før jeg skulle inn i millen. Dette er et japansk tema som kalles for koi (selve fisken). 


  Jeg valgte å ikke ta bilde av de +3. de får dere heller se en annen gang.

  Så, de +3... Alle mannfolk har vært på en eller annen form for guttetur... Det har iallefall jeg... Det var her de fantastisk smarte ideene kom. Hva med en prikk på ankelen som kan symbolisere jordkloden sett fra mars? Hva med mine to initialer på brystet, og sist men ikke minst, hvor kuuuult er det ikke med en bart på fingeren? Jaja, mange vil tro at jeg angrer på disse, men det gjør jeg faktisk ikke : ) En av de fine tingene med tatovering, er at dem minner deg om noe. Disse tre minner meg om guttakrutt og moroheter!

  Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke er ferdig med tatoveringer. Det neste prosjektet blir noe dedikert til Emil. Kanskje et portrett sammen med navn og fødselsdato : )

  Tatoveringens rykte

  Man hører ofte at tatoveringer forbindes med kriminalitet, at man avvises fra jobbintervju osv. Jeg har personlig ikke opplevd å gitt et dårlig inntrykk på grunn av tatoveringene mine. Hvis folk reagerer på tatoveringene mine, er det kun positive kommentarer. Enkelte folk lever enda i gamledager, hvor det kun var kriminelle og sjømenn som gikk rundt med tatoveringer! Men hallo, vi lever i 2015 der over 50% av befolkningen har en form for tatovering. 

  Jeg skjønner godt at folk reagerer på mennesker som har tatovering på hodet og hals. Dette kan kanskje se litt skremmende ut. Men som regel, det finnes alltid en tanke bak en tatovering. 

  Når jeg tatoverer meg, tenker jeg ikke på hva andre folk synes, men på meg selv. Det er min kropp, mine penger og mitt valg. Jeg har blitt enig med meg selv, eller... blitt enig med kjæresten om å ikke bli fulldekket.

   

  Hva er dine tanker rundt tatoveringer?

  Har du noen selv?

  Gode/dårlige erfaringer med tatoveringer?

  Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » September 2014
  hits