• Pappa Larsen

  0

  Kidden flørter allerede!

  • Publisert 24.05.2015 klokka 18:11
  • Kategori: Øyeblikk

  Emil har begynt å øve seg på noe som vi menn synes er viktig. Enkelte mannfolk lever av dette, mens andre kun kan gjøre dette en gang, for så å være fornøyd. Hvordan Emil vil bruke dette er vanskelig å si, men håper at fornuften spiller inn. Emil har nemlig begynt å øve seg på å sjekke damer. Teknikker, ord, ansiktsuttrykk.

  Vi var heldig som fikk det på film, filmet fra mobil med frontkamera. Emil har alltid likt å se på bilder av seg selv, han begynner å smile umiddelbart. Kanskje han rett og slett tok det gamle trikset hvor man sitter i speilet og øver seg på hvordan man skal gå frem. Smart gutt! 

  Han bruker ord som "oh yeah", hever på øyenbrynene og bruker et flørtende blikk. 

  video:img0522

  Jeg må si meg stolt som pappa av at sønnen min på snart 9 måneder allerede har begynt å tenke på fremtiden med damer. Uten damer i hverdagen, duger mannfolka ikke!

  Lik facebooksiden min om du vil følge meg og flørtende Emil videre! Den finner du HER!

   

  0

  Vårt hemmelige språk

  • Publisert 06.05.2015 klokka 12:50
  • Kategori: Øyeblikk

  Jeg og Emil har utviklet vårt eget hemmelige språk. Det er tydelig at Emil har mye å fortelle pappa rett før leggetid, eller at det er noe han fortelle midt på natta. Dette skjer kun når vi har øyenkontakt, og når mamma ikke ser direkte på oss. Skikkelig gutteprat!

  Det er ikke alltid like lett å tolke ordene, fordi det som regel kun er forkjellige toner med mumling som kommer ut. Men pappa liker å late som om alt blir forstått, og etterligner "ordene". Dette setter Emil stor pris på, og viser dette med smil og en ny setning med ord. Vi kan snakke lenge sammen før han finner ut at samtalen ble kjedelig og til slutt sovner igjen. 

  Må si det er herlig når man føler at man kommunserer med barnet, på en rar måte selvfølgelig. Jeg føler at dette bringer oss nærmere hverandre. Spesielt når Emil setter ekstra stor pris på det jeg "sier", og omfavner meg sammen med et stort smil! Hvis jeg ser at Emil begynner å bli trøtt av samtalen vår, begynner jeg å stryke han langsomt nedover nesen og opp mot øyenbryna, da kommer ordene "godt, godt, godt". Dette er noe han tydeligvis setter stor pris på. Herlig det der!


  Typisk hvordan det ser ut etter en lang og interessant samtale! 

  Pappa Larsen´s facebookside

  Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » September 2014
  hits